AfterDawn logo

Kaikki kesäkuun Netflix Originals -elokuvat: Hollywood-elokuvia, dokumentteja ja stand-upia

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin kessäkuun sisältö on melkoisen vahvaa kesänkin tullessa, ja kerroimmekin jo aiemmin kaikista Netflixiin kesäkuun aikana saapuvista Originals-sarjoista. Nyt on aika kiinnittää huomio Netflixin omiin uutuuselokuviin, joita niintäkin on tulossa tukku.

Netflix on panostanut jo vuosia vahvasti stand-up-sisältöön, joka jatkuu tässäkin kuussa. Spesiaalit tulevat niin Jo Koy:lta (Jo Koy: Comin' In Hot), Colleen Ballingerilta (Miranda Sings Live...Your Welcome), Mike Eppsiltä (Mike Epps: Only One Mike) kuin Adam Devineltäkin (Adam Devine: Best Time of Our Lives).

Komediaa on tosin tarjolla myös stand-up-näytösten ulkopuolella, siitä pitää huolen teinikomedia Oh, Ramona! sekä Adam Sandlerin ja Jennifer Anistonin tähdittämä Murder Mystery.

Hieman vakavempaa sisältöä tarjoaa mm. kauhuelokuva The 3rd Eye 2, Clarence Avantista kertova dokumenttielokuva The Black Godfather, Etelä-Chicagon hip-hop-artistista kertova Beats, futuristinen robottitrilleri I Am Mother, dokumentti Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese maailmankuulusta artistista, Brasilian politiikasta kertova dokumenttielokuva The Edge of Democracy sekä teinielokuva Rock My Heart hevosharrastajasta matkalla amatöörijockeyksi.


Kansainvälistä väriä tarjoaa puolestaan saksalaisdraama Alles ist gut, 1900-luvun alun espanjalaisesta lesbopariskunnasta kertova Elisa & Marcela, brasilialainen teinikomedia Cinderella Pop, Ranskan sukellusveneen kriisistä kertova The Wolf's Call (Le Chant du Loup), latinalaisamerikkainen draama La misma sangre, Ruotsissa havaitusta erikoisesta koomatilasta kertova dokumenttielokuva Life Overtakes Me sekä Mumbaihin sijoittuva Jaoon Kahan Bata Ae Dil.

Tässä vielä lista kaikista elokuvista linkkeineen:

Tammikuun 1.
Oh, Ramona!

Tammikuun 4.
Miranda Sings Live...Your Welcome

Tammikuun 6.
Alles ist gut

Tammikuun 7.
The Black Godfather
Elisa & Marcela
I Am Mother
Rock My Heart

Tammikuun 12.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
Jo Koy: Comin' In Hot

Tammikuun 13.
The 3rd Eye 2

Tammikuun 14.
Cinderella Pop
Murder Mystery
Life Overtakes Me

Tammikuun 18.
Adam Devine: Best Time of Our Lives


Tammikuun 19.
Beats
The Edge of Democracy

Tammikuun 20.
Le Chant du Loup

Tammikuun 21.
Jaoon Kahan Bata Ae Dil
La misma sangre

Tammikuun 25.
Mike Epps: Only One Mike

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT