AfterDawn logo

Robotti-imuri joka kiroilee ja huutaa tuskissaan törmätessään esteisiin

AfterDawn AfterDawn

Entäpä jos Roombasi huutaisi tuskasta aina törmätessään tuolin jalkaan tai seinään? Tubettaja Michael Reeves on kasannut juurikin tällaisen virityksen.

Hänen kanavansa on keskittynyt robotiikkaan ja kiljuva Roomba syntyikin hänen faniensa toiveesta. Mies on yhdistänyt Roomban ja Raspberry Pin sekä kaiuttimen paketiksi, joka osaa laukoa erilaisia tuskaa kuvaavia ääniä. Hän pyysi seuraajiaan toimittamaan hänelle autenttisia karjaisuja, kiljahduksia ja kirouksia, jotta efekti olisi mahdollisimman autenttinen.


Koko "Kiljuvan Roomban" tarina on katsottavissa alla olevalta videolta:

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT