AfterDawn logo

Nintendo kehittää uusia konsoleita – Edullisempi Switch julkaistaan syksyllä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Japanilaisen talousjulkaisu Nikkein lähteiden mukaan Nintendo aikoisi julkaista tulevana syksynä edullisemman version Switch-pelikonsolista, jonka suunnittelussa on otettu paremmin huomioon mobiilipelaaminen.

Vaikka konsolin kehityksen lähtökohtana onkin mobiilipelaaminen, niin uusi konsoli voidaan kuitenkin tarvittaessa kytkeä kiinni televisioon ja käyttää perinteisen konsolin tavoin. Juuri muita konsolin yksityiskohtia Nikkei ei pystynyt vielä paljastamaan.

Nintendo kehittää parhaillaan myös uuden sukupolven versiota Switchistä, joka olisi tehokkaampi ja edistyneempi kuin nykyinen Switch. Nikkein mukaan sen julkaisu ajoittuisi myöhempään ajankohtaan. Wall Street Journalin mukaan Nintendo kehittäisi myös ehostettua versiota Switchistä, joka tulisi markkinoille tänä vuonna. Nämä kaksi laitetta eivät ole välttämättä samoja.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT