AfterDawn logo

Oculus lupaa – Quest-lasit nostavat suorituskyvyn uudelle tasolle

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Oculukselta on tulossa tänä vuonna uusi mobiilimmat VR-lasit, jotka tukevat yhteensä kuutta vapausastetta. Redditissä järjestetyssä AMA:ssa vahvistettiin, ettei vapausasteiden määrän tuplaus hyydytä laitteistoa, vaan päinvastoin. Rauta on tehokkaampaa kuin Oculus Gossa.

Oculus Gossa käytettiin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiriä, kun uusissa Quest-laseissa on siirrytty Snapdragon 835:een. Järjestelmäpiirin päivitys itsessään parantaa suorituskykyä kolmanneksella, mutta sen lisäksi Quest-laseihin on tulossa aktiivinen jäähdytysratkaisu. Näin ollen Snapdragon 835 -piiri voi toimia paljon pidemmän aikaa maksimitasolla, mikä taas näkyy parempana suorituskykynä.

Oculus Quest -lasit esiteltiin jo viime syksynä. Ne tulevat myyntiin tämän kevään aikana ja maksavat 399 dollaria.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT