AfterDawn logo

HoloLens 2 paljastetaan tänään – Kuvat vuotivat jo

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Microsoft esittelee tänään Barcelonassa toisen sukupolven HoloLens-lasit, jotka ovat tekniikaltaan varmasti parantuneet huomattavasti, mutta ulkonäössä on paljon samaa edelliseen sukupolveen verrattuna. Microsoftin julkistustilaisuus pidetään tänään kello 19.00 Suomen aikaa.

HoloLens 2:n kuvat vuoti monista muistakin Microsoft-vuodoista tunnettu Twitter-käyttäjä WalkingCat. Kuvat ovat selvästi peräisin Microsoftin promootiovideosta, joka kenties saadaan nähdä vielä tänään koko laajuudessaan. Kuvien perusteella Microsoft on panostanut lasien käyttömukavuuteen ja säädettävyyteen, mutta niiden lisäksi HoloLens-laseihin on ilmeisesti lisätty uusia toimintoja eleohjaukseen.

Microsoftin julkistustilaisuutta voi seurata tänään täältä.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT