AfterDawn logo

Dropboxista kaikki teho irti – Lisää videoihin aikaleimattuja kommentteja

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Dropbox on kätevä tapa jakaa tiedostoja oman projektitiimin sisällä, mutta editoitavien videoleikkeiden suhteen se voisi olla vieläkin kätevämpi. Ja niin se nyt onkin, kun pilvitallennuspalveluun on lisätty mahdollisuus julkaista jaettavaan videoon aikaleimattuja kommentteja.

Aikaleimakommenttien ansiosta videoleikkeiden editoija tietää tasan tarkkaan millaisia muutoksia häneltä toivotaan mihinkin kohtaan. Kommentteihin voi lisätä myös @-maininnan, jolla varmistetaan halutun henkilön huomio. Videoiden lisäksi aikaleimoja voi tietysti lisätä esimerkiksi äänitiedostoihin.

Tällä hetkellä aikaleimattuja kommentteja voi lisätä Dropboxin web-näkymässä sekä iOS-sovelluksessa. Androidille tuki on tulossa hieman myöhemmin. Kuka tahansa Dropbox-käyttäjä voi lisätä tiedostoihin kommentteja, mutta vain jos tiedosto on ladattu maksulliselta tililtä (Professional, Business Advanced, Enterprise tai Education).

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT