AfterDawn logo

Netflixiin ei voi enää kirjoittaa arvosteluja - eikä aiemmin kirjoitettuja arvostelujakaan enää löydy palvelusta

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Netflix on poistanut palvelustaan kaikki käyttäjien vuosien saatossa kirjoittamat arvostelut. Kirjoitetut arvostelut ovat olleet osa Netflixiä jo vuosien ajan, mutta niitä on ollut erittäin vaikea löytää palvelusta, saati sitten keksiä miten niitä voidaan kirjoittaa.

Kirjoitettuja arvosteluja onkin voinut jättää ainoastaan tietokoneella Netflixiä käytettäessä. Nyt yhtiö on poistanut kaikki käyttäjien palveluun kirjoittamat arvostelut, eikä salli enää uusien lisäämistä. Netflix kertoo asiasta itse omilla sivuillaan. Syyksi yhtiö kertoo kirjoitettujen arvostelujen jatkuvan vähenemisen, vaikka yhtiö ei olekaan samaan aikaan tuonut mahdollisuutta tarjolle esim. mobiililaitteille tai älytelevisioille.

Samaan aikaan Netflix on luopumassa myös tähtiin pohjautuvasta arviointimekanismista ja on korvannut sen pitkälti YouTuben tyylisesti peukku ylös/peukku alas -ratkaisulla. Netissä keskustelualueilla ihmetellään kummankin päätöksen syytä ja epäillään, että yhtiö haluaa piilottaa nolot yhden tähden arvostelut - peukku alas kun kertoo vain, että katsoja ei pitänyt näkemästään, muttei kerro miten paljon sitä vihattiin.

2 KOMMENTTIA

Zeitsei1/2

Aika läpinäkyvää. Kas, kun ei vedottu "yhtenäistämme palvelun toimintaa"-kliseeseen.

Mutta, eiköhän Googlesta löydy arvosteluja kaikille sarjoille ja elokuville.

p2pman2/2

Oli joskus Netflix käytössä. Puuttui monia tunnettuja elokuvia, paljon tusinatavaraa. Arvostelujen onnistuin välttämään monta tusinaleffaa. Kyllä vahvasti tuntuu siltä että haluavat piilottaa huonot arvostelut ja häivyttää sen faktan että tusinaa piisaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT