AfterDawn logo

Netflixin tavoite: Puolet sisällöstä omaa tuotantoa

Sami Koivunen Sami Koivunen
1 kommentti

Netflixin talouspomo David Wells toivoo Netflixin alkuperäistuotannon kasvavan entisestään, kertoo Variety.

Wellsin mukaan Netflix on saavuttanut tavoitteestaan jo kolmasosan ja siihen aiotaan yltää seuraavien vuosien aikana. Netflix aikoo julkaista tänä vuonna omaa tuotantoa 600 tunnin edestä, kun viime vuonna julkaistiin alkuperäissisältöä 450 tuntia.

Netflix on samalla kasvattanut merkittävästi tuotantobudjettiaan, mikä on näkynyt käyttäjille korkeampana kuukausimaksuna. Wells nosti kasvavista panostuksista esiin 90 miljoonaa dollaria maksavan Bright-elokuvan, jota tähdittävät Will Smith ja Joel Edgerton. Suurin osa Netflixin kuluista syntyy kuitenkin muille tuottajille maksettavista lisenssioikeuksista.

Netflixiä, Viaplaytä ja HBO Nordicia vertailevan artikkelimme voi lukea täältä.

1 KOMMENTTI

arcanix1/1

Pääsevät helposti taivoitteeseen kunhan vain jatkavat muun kuin oman sisällön kaventamista tätä nykyistä tahtia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT