AfterDawn logo

NAOS QG - Hiiri pelaajille, joka ehkäisee kuolemisen kesken pelin. Siis oikeasti kuolemisen.

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Pelaajille tarkoitettu hiiriuutuus NAOS QG on biosensoreilla varustettu hiiri, joka kerää käytön aikana tietoa niin pulssista, reaktioajasta kuin ihon tilastakin.

Hiiri välittää tiedon takaisin tietokoneelle ja näyttää tiedot - käyttäjän niin halutessa - pelien päälle heijastettuna, ns. HUD-näyttönä. Myös pelin aikana kerätty tieto talletetaan, sitä voidaan analysoida ja - luonnollisesti - jakaa muiden pelaajien kanssa.

Yhtiö kertoo halunneensa tuoda fyysisten ominaisuuksien seurannan mukaan jatkuvasti kasvavaan e-urheiluun, samalla tavalla kuin fyysisten mittareiden seuranta on oleellinen osa kaikkea muutakin urheilua ja harjoittelua nykypäivänä. Luonnollisesti hiiri auttaa myös havaitsemaan tilanteet, joissa pelaajan elintoiminnot muuttuvat huolestuttaviksi esimerkiksi liiallisen valvomisen vuoksi.

Aiheesta uutisoinut CNET väläyttää myös ilmoille ajatuksen peleistä, jotka reagoisivat pelaajan biometrisiin tietoihin - kenties kauhupeli, joka havaitsee stressin kasvun ja muuttaa peliä vielä aiempaakin intensiivisemmäksi?


Hiirelle haetaan parhaillaan joukkorahoitusta Kickstarterin kautta.

2 KOMMENTTIA

RekookeR1/2

Pelaajille? Yhdellä peukalonapilla? Oikeesti? Kenties joillekin jotka elävät sitä 90-luvun alkua.

mcmopo2/2

Originally posted by RekookeR:

Pelaajille? Yhdellä peukalonapilla? Oikeesti? Kenties joillekin jotka elävät sitä 90-luvun alkua.

Samaa mietin itsekin. Nykyään ei oikeastaan kaksikaan meinaa riittää. Itsellä on tällähetkellä 12 nappia peukalolla ja kaikille napeille on monissa peleissä käyttöä.TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT