AfterDawn logo

Delliltä edullisia 4K IPS-näyttöjä

Panu Roivas Panu Roivas
3 kommenttia

Toistaiseksi markkinoilla olevat 4K-näytöt ovat joko n. 500 euron tienoilla liikkuvia TN-paneeleja, tai huomattavasti kalliimpia IPS-malleja. Dell on kuitenkin tuomassa asiaan muutoksen uusilla P-sarjan malleilla.

Dell P2415Q ja P2715Q päivittävät Dellin P-sarjan kokonaan 4K-aikaan. Delliltä oli jo aikaisemmin saatavilla P2815Q, joka perustui TN-paneeliin, ja sen virkistystaajuus oli vain 30 Hz 4K-resoluutiolla. Uudet mallit sen sijaan käyttävät IPS-paneelia, ja niiden virkistystaajuus on 60 Hz. Ne on myös tehdaskalibroitu (dE <3), ja värisyvyys on 10-bittiä (todennäköisesti 8-bittinen paneeli FRC:llä).


Molemmilla on IPS-paneelille tyypillinen ilmoitettu 1000:1 kontrasti, ja vasteajaksi on annettu 6ms overdrive-asetuksella. Näytöt toimivat 4K-resoluutiolla vain DisplayPort-liitännän kautta. Tarjolla on myös toinen DP-liitäntä näyttöjen ketjutusta varten, sekä HDMI-liitäntä MHL-tuella. Mukana on myös 4xUSB 3.0 hubi.

Suositushintaa uusilla näytöillä on 599$ (24") ja 699$ (27"), ja ne tulevat Dellin erinomaisella 3 vuoden noutotakuulla sekä täydellä pikselitakuulla (ei yhtään kirkasta pikseliä).

3 KOMMENTTIA

johtaja591/3

Quote:

(ei yhtään kirkasta pikseliä).


Entäs pimeitä?
Suositushinta lienee veroton?

Taeco2/3

Originally posted by johtaja59:

Quote:

(ei yhtään kirkasta pikseliä).


Entäs pimeitä?
Suositushinta lienee veroton?

Yleensä noista ilmoitetuista dollarihinnoista voi vain vaihtaa euromerkin tilalle ja siitä saa Suomen hinnan.

munkkeli23/3

Onko mitään tietoa koska näitä on tulossa suomeen

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT