AfterDawn logo

Mitä iPad Air 2:n sisältä löytyy? iFixit otti selvää

AfterDawn AfterDawn
4 kommenttia


IFixit on tapansa mukaan taas käynyt ostoksilla, kaivanut työkalunsa esiin ja ottanut selvää mitä Applen iPad Air 2 on tarkalleen ottaen syönyt sisälleen.


Mitään järisyttävän uutta artikkeli ei sisällä, mutta tabletin purku vahvistaa iPad Air 2:ssa olevan kaksi gigatavua keskusmuistia (2x1 GB). Aiemmissa iPadeissa muistia on löytynyt gigatavun verran, mikä ei ole kaikille aivan riittänyt. Applella ei ole ollut tapana kertoa paljonko keskusmuistia sen mobiililaitteet sisältävät.

IPad Air 2:ssa on myös NXP:n kehittämä NFC-moduuli (65V10), mutta koska tabletissa ei ole NFC-antennia, ei sillä pysty maksamaan ostoksia kauppojen lähimaksupäätteillä. Touch ID:llä maksaminen on kuitenkin mahdollista verkkokaupoissa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

4 KOMMENTTIA

RekookeR1/4

Olisitta uutisoineet myös mikä grafiikka piiri siinä lopulta oli?

teppoI2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RekookeR:

Olisitta uutisoineet myös mikä grafiikka piiri siinä lopulta oli?

Tätä tietoa iFixitin purkuartikkeleista ei pysty päättelemään. Sirusta täytyy ottaa niin sanottu die shot, josta voidaan päätellä montako grafiikkaydintä siinä on > ohjaimen malli selviää. Näitä kuvia ottaa ainakin Chipworks, iFixitin artikkelit on kohdennettu "tee-se-itse-korjaajille"

AkZuh3/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RekookeR:

Olisitta uutisoineet myös mikä grafiikka piiri siinä lopulta oli?

Tätä tietoa iFixitin purkuartikkeleista ei pysty päättelemään. Sirusta täytyy ottaa niin sanottu die shot, josta voidaan päätellä montako grafiikkaydintä siinä on > ohjaimen malli selviää. Näitä kuvia ottaa ainakin Chipworks, iFixitin artikkelit on kohdennettu "tee-se-itse-korjaajille"

Mikäli kiinnostaa, niin kyllähän tuon tiedon löytää toisaalta.
http://www.phonearena.com/news/iPad-Air...nfirmed_id62022

prunester4/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti teppoI:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti RekookeR:

Olisitta uutisoineet myös mikä grafiikka piiri siinä lopulta oli?

Tätä tietoa iFixitin purkuartikkeleista ei pysty päättelemään. Sirusta täytyy ottaa niin sanottu die shot, josta voidaan päätellä montako grafiikkaydintä siinä on > ohjaimen malli selviää. Näitä kuvia ottaa ainakin Chipworks, iFixitin artikkelit on kohdennettu "tee-se-itse-korjaajille"

Mikäli kiinnostaa, niin kyllähän tuon tiedon löytää toisaalta.
http://www.phonearena.com/news/iPad-Air...nfirmed_id62022

Eihän se tuoltakaan selviä, pelkkiä arvauksia pystyvät esittämään.

Jonkinlaista varmuutta asiaan tulee vasta kun joku kurkkaa mitä se piiri on syönyt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT