AfterDawn logo

Mozilla esittelee selainpelejen tulevaisuutta: Unreal Engine 4 Firefoxissa

Matti Robinson Matti Robinson
3 kommenttia

Mozilla ja Google ovat viime vuodet panostaneet selainpelaamiseen, vaikka sen tulevaisuus on toistaiseksi näyttänyt casual-pelaamiselle varatulta. Tarkoituksena on ollut tuoda laadukkaita ja graafisesti intensiivisiä pelejä pyörimään selaimella.

Viime vuoden loppupuolella Mozilla esitteli Firefoxissa pyörivää Unreal Engine 3:a ja sillä toteutettua Unreal Tournament 3 -peliä. Jo nyt Mozilla on tehnyt merkittäviä harppauksia ja esittelee pelejä, jotka hyödyntävät uutta Unreal Engine 4:ää. Samaisella pelimoottorilla tehdään useita uuden konsolisukupolven pelejä tänä vuonna.

Videossa kerrotaan, että ilman plugineja toimivat pelit pyörivät sulavasti ja lähes natiivisuorituskyvyllä. Mozilla esittelee videolla graafisesti intensiivisempää Soul-peliä sekä yksinkertaisempaa Swing Ninja -peliä. Lopussa videolla kehoitetaan vierailemaan Mozillan esittelypaikalla Game Developers Conference -messuilla, jossa tarjolla on varmasti muutakin selainpelimateriaalia.

3 KOMMENTTIA

WereCatf1/3

"selainpelejen" -- Vittu, se kirjoitetaan "selainpelien!"

mjk2/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WereCatf:

"selainpelejen" -- Vittu, se kirjoitetaan "selainpelien!"

Vähän tapoja...poika. Niin tällä kun saisi toteutettua esim: Unreal Tournament niin alkaisi ihan tosissaan kiinnostamaan.

core3/3

Selainpelejen... On toi kirjoitusvirhe kyllä aika törkeä jos toimittajalla on edes jotain ammattiylpeyttä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT