AfterDawn logo

Fox tuo elokuviaan YouTubeen ja Google Playhin

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Kuudesta suuresta elokuvayhtiöstä viisi on myynyt ja vuokrannut sisältöjään Googlen Play-kaupassa ja YouTubessa. Ainoastaan 20th Century Foxin sisältöä ei ole löytynyt edellä mainituista palveluista. Nyt Foxikin on Googlen matkassa.

Yhteistyön kautta Foxin arvellaan hakevan puhtia digitaaliseen jakelukanavaan, millä on vielä kovin vaatimaton osuus kun tarkastellaan elokuvastudioiden liikevaihtoa. Fox on jo mukana Amazonin ja Applen palveluissa, joten Googlen kelkkaan hyppääminen oli ehkä vain ajan kysymys.

Kuuden koplan (Paramount/Viacom, Fox, Warner, Sony, Disney ja Universal) lisäksi Googlen yhteistyökumppaneina on useampi pienempi elokuvastudio.

1 KOMMENTTI

Huligaani231/1

Eli nyt saa ilmaisia elokuvia.Vai onko ne koko pitkiä?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT