AfterDawn logo

Uusi artikkeli: arvostelussa Intel Core i7-3770K

Panu Roivas Panu Roivas

Intelin Ivy Bridgen tuloa ollaan odoteltu jo hyvä tovi, ja tänään se on vihdoin täällä. Tai ainakin arvostelut saatiin ulos. Viimeisimpien uutisten perusteella Intelin 22 nm prosessorit saattavat kuitenkin olla tiukassa kunnes tuotantomäärät saadaan kuntoon. Mutta kannattaako Ivyä ylipäätään ostaa työpöytäkoneeseen?

Intel julkaisi tänään neliytimiset työpöytämallit sekä mobiilimallit. Kaksiytimisiä malleja, jotka päätyvät muun muassa seuraavan sukupolven Ultrabook-kannettaviin, joudutaan vielä odottamaan ainakin toukokuulle.

Sillä välin ehdimme kuitenkin testata työpöytäpuolen lippulaivamallin: Core i7-3770K. Intelin prosessitekniikan ylivoima ei jätä epäilystä, mutta onko Ivy Bridge tehty työpöytää varten, vai Intelin uudelle lempilapselle, Ultrabookille?

Arvostelussa Intel Core i7-3770K

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT