AfterDawn logo

Uusi artikkeli: Testissä suljetun kierron vesijäähyt Antec Kühler ja Corsair Hydro

Teemu Laitila Teemu Laitila

Viime viikkoina olemme julkaisseet muutamia ilmajäähdytyksen liittyviä artikkeleita, joissa on keskitytty lähinnä ilmankierron optimointiin ja muihin ilmajäähdytyksen perusasioihin. Uusimassa jäähdytysartikkelissa siirrytään jo vesijäähdytyksen pariin.

Testissä ovat Antecin Kühler-sarjan ja Corsairin Hydro-sarjan jäähdyttimet. Ne perustuvat suljettuun vesikiertoon, joka tarjoaa vesijäähdytyksen suorituskyvyn, mutta ilman osista kasatun jäähdytysjärjestelmän ylläpitovaivaa.

Lisäksi testissä on vertailukappaleena EVGA:n tornimallinen ilmajäähdytin.

Antec Kühler vs. Corsair Hydro: Suljetun kierron vesijäähdytysjärjestelmät testissä

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT