AfterDawn logo

3DMark11 sai ensimmäisen päivityksen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Näytönohjainten suorituskyvyn mittaamiseen tarkoitettu 3DMark-testiohjelma päivittyi uuteen 3DMark11-versioon muutama viikko sitten. Nyt ylikellottajille suunnattuun ohjelmaan on julkaistu jo ensimmäinen korjauspäivitys. Uusin versio 3DMark11:stä on 1.01.

Heti 3DMarkin julkaisun jälkeen ohjelmasta löytyi niin paljon bugeja, että ohjelmistoa kehittävä suomalainen Futuremark joutui työskentelemään korjauspäivityksen parissa. Yhtiö ei löytänyt omissa sisäisissä testeissään bugeja, vaan niitä alkoi löytyä tiuhaan tahtiin kun ohjelman latausmäärät lähestyyivät 200 000:ta. Uudessa 1.01-päivityksestä löytyy pelkkien bugikorjausten lisäksi muutama uusi ominaisuus. Testiohjelman uusien päivitysten saatavuudesta ilmoitetaan tästä eteenpäin automaattisesti.

Täydellinen lista korjauksista ja uusista ominaisuuksista eri versioissa löytyy täältä.

1 KOMMENTTI

fanwars1/1

Jospa saivat korjatuksi crashin cpu testissä.
edit: eivät ilmeisesti.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT