*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

Xboxin myynti jatkaa kasvua

Kirjoittaja Teemu Laitila @ 6.6.2011 14:24 Kommentteja (6)

Xboxin myynti jatkaa kasvua Tänään alkaa vuosittainen pelialan suurtapahtuma E3, jonka aikana pelintekijöiltä ja konsolivalmistajilta odotetaan uutisia uusista julkaisuista ja tulevista laitteista. Esimerkiksi Nintendon odotetaan esittelevän ensi kertaa julkisuudessa Wii-konsolin seuraajaa, joka tunnetaan nimellä Project Cafe. Sonylta ja Microsoftilta sen sijaan tuskin kuullaan vielä uutisia nykyisen sukupolven seuraajista.
Sonylla lienee kädet täynnä työtä PSN-fiaskon paikkaamisen suhteen ja yhtiön aiemman kommentin mukaan PlayStation 3 on vasta nyt saavuttamassa kaiken suorituskykypotentiaalinsa. Sonylla siis tuskin on syitä häiritä nykyistä myyntiä uusilla kaukaisemmillakaan tuotejulkistuksilla.

Microsoftiltakaan ei uusia julkistuksia ole luvassa, sillä messujen alla julkaistujen tilastojen mukaan Xbox 360:n myyntiluvut näyttävät paremmalta kuin koskaan. Yhtiön mukaan Xbox 360 -konsolia on myyty yhteensä noin 55 miljoonaa kappaletta ja toisin kuin sen kilpailijoilla, myyntiluvut ovat olleet kasvusuuntaisia koko sen elinkaaren ajan. Wiin myynnin voimakas hiipuminen pakottaa Nintendon etsimään uusia tulonlähteitä ja Sonyn PlayStation 3 ei ole ainakaan kasvattanut lukemia viime aikoina.Microsoftin halu uusia konsoliaan riippunee pitkälti Nintendon tulevan julkistuksen suosiosta. Jos Project Cafe ottaa tuulta alleen, Microsoftilta kuultaneen uutisia nykyisen Xboxin seuraajasta viimeistään ensi vuoden E3-tapahtumassa. Ja jos Microsoft kertoo uutisia, niin Sonyn on pakko seurata perässä.

Edellinen Seuraava  

6 kommenttia

16.6.2011 17:26

boxi 6 ja pleikka 5 vuotta vanhoja jo.. Kyllä aika rientää. Kyllä uutta rautaa sais pikkuhiljaa pukata markkinoille mutta ymmärtäähän sen että firmojen pitää repiä viimeisetkin sentit irti kalliista laitteista. Sonykin saanee jo voittoa konsolista?

Ei pc puolella kyllä noin vanhalla koneella paljon pelailtaisi uusia pelejä.

Ja jokohan nipa uudella kaffilla meinaa haastaa muut konsolit vai vieläkö linja lastenpelejä ja liikuntaa jatkuu?

26.6.2011 19:20

Kyllä PS3:sessa riittää vielä ihan hyvin vääntöä nykytarpeisiin. Vielä tolla muutaman vuoden pärjää ellei Nintendo tai Microsoft julkaise jotain aivan mullistavaa. Silloinkin jokin lisäosa PS3:selle voisi riittää.


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

36.6.2011 21:04

Kyllähän boxi vei tän sukupolven kotiin. Hands down.


Luulo on kaikkien mokien äiti

47.6.2011 0:09

Äksboksin myynti lähti todelliseen nousuun vasta Kinectin julkaisun jälkeen. Kyllä Nintendo Wii vei, mutta nyt se vanhenee käsiin ja XBoxin myynti on noussut paljon Kinectin ansiosta. PS3 Movekin nakertaa Wiin osuuksia vaikkei lähellekkään niin oaljon kuin Kinect. PS3 oli liian kallis aluksi niin ei oikein tainnut mennä kaupaksi.

PS3:ssa oli paras rauta.
Wiissä oli uusi innovatiivinen pelitapa.
XBoxissa oli mitä? Nykyään on kuitenkin Kinect.

Mua on muuten pitkään kiinnostanut tietää se että meneekö XBox bluescreeniin?


BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

57.6.2011 18:25

Lainaus:
XBoxissa oli mitä?
Todennäköisesti kovimmat pelit.

(Vaikka pleikalla pelailenkin)

67.6.2011 20:10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonttila:
Lainaus:
XBoxissa oli mitä?
Todennäköisesti kovimmat pelit.

(Vaikka pleikalla pelailenkin)
ja live

Luulo on kaikkien mokien äiti

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri Yksi Pixarin tykätyimmistä animaatioista palaa valkokankaalle, kakkososasta julkaistiin ensimmäinen traileri (18.11.2017 19:46)
Animaatiostudioista se kuuluisin, Pixar, on julkaissut historiansa aikana valtaisasti huippusuosittuja elokuvia, joista osalle, kuten yhtiön huippusuosioon johdattaneelle Toy Storylle, on julkaistu ....
Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? Kumpi kannattaa ostaa, OnePlus 5T vai Huawei Honor 9 Premium? (18.11.2017 14:06)
Huippupuhelinten hinta alkaa Samsungin ja Applen ykköslaitteissa päästä toiselle tuhannelle, joten on selvää, että tilaa hieman näitä heikommin varustelluille malleille on entistä enemmän. Itseasiassa ....
6 kommenttia
Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni Testissä ketjutettava Wi-Fi-kaiutin Creative Omni (18.11.2017 12:37)
Aiemmin kirjoitimme Creativen ensimmäisestä pelinäppäimistöstä. Tällä kertaa testissämme on jälleen jotakin Creativen ensimmäistä, mutta ehkä jotain vähemmän yllättävää, nimittäin kannettava ....
Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa Applen uutuustuote missaa täysin joulusesongin – Myyntiin vasta ensi vuoden alussa (17.11.2017 21:18)
Apple aikoo viivästyttää kesällä WWDC-kehittäjätapahtumassa esitellyn HomePod-älykaiuttimen julkaisua ensi vuoden alkuun. Alkuperäisen aikataulun mukaan HomePodin olisi pitänyt tulla myyntiin ensi kuussa. ....
Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva Netflixiltä Star Wars -tähden supersankarielokuva (17.11.2017 19:20)
Kuten monet varmasti ovat huomanneet, niin Netflix pitää kovasti supersankareista. Yhtiöllä on varsin lämmin suhde Marvelin sankareihin, ja Netflixissä onkin tänään julkaistun uuden The Punisher ....

Uutisarkisto