*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

NBC:n TV-sarjat myyntiin Amazonin Unbox-videokauppaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.9.2007 09:36

NBC:n TV-sarjat myyntiin Amazonin Unbox-videokauppaan Vaikka Applen ja NBC:n välinen yhteistyö sai kovan kolauksen viime viikon lopulla, ei NBC aio jäädä tuleen makaamaan, vaan NBC:n TV-sarjojen digitaaliset versiot ilmaantuivat myyntiin Amazonin Unbox -palveluun.
NBC:n TV-sarjoja kuten Heroes, The Office ja 30 Rock voi siis hankkia Unboxin kautta ja tällä hetkellä yksittäisten jaksojen hinta on tuttu 1,99 dollaria, jonka pitäisi pysyä samana myös tulevaisuudessa. Tämän lisäksi palvelun kautta voi ostaa myös suurempia kokonaisuuksia, kuten tietyn sarjan koko tuotantokauden. Koko tuotantokauden ostava asiakas voi saada alennusta jopa 30 prosenttia, jos hintaa verrataan siihen, että asiakas ostaisi jokaisen jakson yksittäisenä.

NBC:n ohjelmien digitaalisesta levityksestä vastaava Jean-Briac Perrette toivoo, että yhtiöiden välinen yhteistyö tuo hyötyä kuluttajille. Perretten mukaan NBC pystyy nyt tarkemmin valvomaan sisältönsä käyttöä, sillä Unboxin kautta hankitut ohjelmat ovat katsottavissa vain Windows-käyttöjärjestelmällä varustetuissa tietokoneissa ja TiVo-kiintolevytallentimissa. iTunesin kanssa NBC:n sisältöä pystyi kopioimaan jopa viiteen eri iPod-soittimeen, joka NBC:n mielestä kannustaa luvattomaan kopiointiin.

NBC potkaisee uuden jakelukanavan käyntiin vauhdilla ja se tarjoaa ilmaisia maistiaisia syksyn tarjonnasta, kun yhtiön Bionic Woman-, Chuck-, Journeyman- ja Life-sarjojen ensimmäiset jaksot ilmaantuvat Unboxiin ensi viikon maanantaina. Sarjojen pilottijaksot ovat ladattavissa ilmaiseksi, mutta eurooppalaisten epäonneksi sarjat tulevat vain yhdysvaltalaisten kuluttajien katsottavaksi.

Lähteet:
ITviikko
Ars Technica
Reuters

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin (25.3.2017 18:56)
Google Talk tuli monille tunnetuksi mm. Gmailin lisäominaisuutena, josta käytettiin usein mm. nimeä Gchat. Jo yli kymmenen vuotta vanhan sovelluksen käyttäjiä on yritetty siirtää uuteen Hangouts-alustaan ....
Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla Ensimmäinen koeajo Teslan Model 3:n julkaisuehdokkaalla (25.3.2017 17:17)
Teslan perustaja ja toimitusjohtaja Elon Musk on julkaissut Twitterissä videon, jossa esitellään ensimmäistä koeajoa tulevan Model 3 -mallin myöhäisellä testiversiolla, niin kutsutulla julkaisuehdokkaalla ....
Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja Tässä ovat yli 100 uudistunutta emojia: vampyyri, parsakaali ja saunoja (25.3.2017 16:56)
Unicode Consortium on julkaissut tulevat uudet ja uudistuneet emojit. Omia tunnereaktioita voi lähettää pian entistä paremmin älylaitteilla, kun uudet kuvat saapuvat Emoji 5.0 -paketissa. ....
Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti Kevään hittielokuva uhattiin vuotaa nettiin – Kiristäjälle kävi köpelösti (24.3.2017 18:51)
Apple ei ole ainoa bitcoin-kiristyksen kohteeksi joutunut suuryritys, sillä myös 20th Century Foxilta ja Dreamworksilta on yritetty lypsää rahaa virtuaalivaluutan muodossa. Elokuvajättien ....
1 kommentti
Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille Operaattori saa jatkossa myydä käyttäjien selailuhistorian mainostajille (24.3.2017 13:06)
Republikaanienemmistöinen senaatti on ehdottanut muutosta lainsäädäntöön, joka sallisi operaattorien myydä käyttäjistään keräämää selailuhistoriaa ja muuta dataa suoraan mainostajille.
8 kommenttia

Uutisarkisto