*
 
AfterDawn: IT-alan uutiset

NBC:n TV-sarjat myyntiin Amazonin Unbox-videokauppaan

Kirjoittaja Kaarlo Räihä @ 5.9.2007 09:36

NBC:n TV-sarjat myyntiin Amazonin Unbox-videokauppaan Vaikka Applen ja NBC:n välinen yhteistyö sai kovan kolauksen viime viikon lopulla, ei NBC aio jäädä tuleen makaamaan, vaan NBC:n TV-sarjojen digitaaliset versiot ilmaantuivat myyntiin Amazonin Unbox -palveluun.
NBC:n TV-sarjoja kuten Heroes, The Office ja 30 Rock voi siis hankkia Unboxin kautta ja tällä hetkellä yksittäisten jaksojen hinta on tuttu 1,99 dollaria, jonka pitäisi pysyä samana myös tulevaisuudessa. Tämän lisäksi palvelun kautta voi ostaa myös suurempia kokonaisuuksia, kuten tietyn sarjan koko tuotantokauden. Koko tuotantokauden ostava asiakas voi saada alennusta jopa 30 prosenttia, jos hintaa verrataan siihen, että asiakas ostaisi jokaisen jakson yksittäisenä.

NBC:n ohjelmien digitaalisesta levityksestä vastaava Jean-Briac Perrette toivoo, että yhtiöiden välinen yhteistyö tuo hyötyä kuluttajille. Perretten mukaan NBC pystyy nyt tarkemmin valvomaan sisältönsä käyttöä, sillä Unboxin kautta hankitut ohjelmat ovat katsottavissa vain Windows-käyttöjärjestelmällä varustetuissa tietokoneissa ja TiVo-kiintolevytallentimissa. iTunesin kanssa NBC:n sisältöä pystyi kopioimaan jopa viiteen eri iPod-soittimeen, joka NBC:n mielestä kannustaa luvattomaan kopiointiin.

NBC potkaisee uuden jakelukanavan käyntiin vauhdilla ja se tarjoaa ilmaisia maistiaisia syksyn tarjonnasta, kun yhtiön Bionic Woman-, Chuck-, Journeyman- ja Life-sarjojen ensimmäiset jaksot ilmaantuvat Unboxiin ensi viikon maanantaina. Sarjojen pilottijaksot ovat ladattavissa ilmaiseksi, mutta eurooppalaisten epäonneksi sarjat tulevat vain yhdysvaltalaisten kuluttajien katsottavaksi.

Lähteet:
ITviikko
Ars Technica
Reuters

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huippusuosittu CCleaner meni myyntiin – Avast osti sen Huippusuosittu CCleaner meni myyntiin – Avast osti sen (21.7.2017 09:36)
Ilmaista virustorjuntaohjelmistoa kehittävä Avast on päättänyt ostaa huippusuosittua CCleaner-siivousohjelmaa kehittävän Piriformin. Tarkoituksena on tarjota CCleaneria jatkossakin omana tuotteenaan, ....
5 kommenttia
Applen ja akkuvalmistaja sopimukseen – Poikiiko tuotantoa Uudenkaupungin tehtaalle? Applen ja akkuvalmistaja sopimukseen – Poikiiko tuotantoa Uudenkaupungin tehtaalle? (21.7.2017 08:54)
Apple ja kiinalainen akkuvalmistaja Contemporary Amperex Technology (CATL) ovat solmineet salassapitosopimuksen, uutisoi Yicai Global . Mielenkiintoiseksi sopimuksen tekee suomalaisten näkökulmasta ....
Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä Samsungin syksyn kovin julkistus nähdään elokuun 23. päivä (21.7.2017 08:26)
Ei tarvitse olla kovin kummoinen meedio arvatakseen, että Samsungin seuraava Note-malliston älypuhelin julkistetaan viime vuoden tapaan elokuussa. Vielä vähemmän selvännäkijän taitoja tarvitaan ....
2 kommenttia
OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman OnePlussalta päivitys huippupuhelimelle, korjaa hätäpuheluongelman (20.7.2017 23:10)
OnePlus on julkaissut päivityksen OnePlus 5 -huippupuhelimelleen. Oxygen OS 4.5.6 on kuitenkin vain minimaalinen päivitys, joka ainoastaan korjaa yhden, mutta mahdollisesti sitäkin kohtalokkaamman ongelman. ....
Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa Windows levittäytyy kaikkialle – Tältä näyttää Windows termostaatissa (20.7.2017 12:16)
Älypuhelinbuumin laantuessa teknologiayhtiöiden fokus on siirtynyt levittämään langattoman tiedonsiirron mahdollisuuksia arkipäiväisempiin laitteisiin, joissa tiedonkäsittelyllä saadaan aikaa ....
10 kommenttia

Uutisarkisto