AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonos julkaisi kompaktin Ray-äänipalkin

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 13.5.2022 15:02

Sonos julkaisi kompaktin Ray-äänipalkin

Sonos laajentaa äänituotteiden valikoimaa uudella Ray-äänipalkilla.
Ray on kompakti (71 x 559 x 95 mm, paino 1,95 kg) äänipalkki, joka tuo Sonosin mukaan Sonos-laadun helpommin saavutettavalle hintatasolle, jonka myötä se on erinomainen valinta esimerkiksi ensimmäiseksi kotiteatterituotteeksi.

"Kodeista on tullut suoratoiston myötä elokuvateattereita, fitness-studioita ja pelikeskuksia. Suoratoiston ajanjakso ei koske vain TV:tä, musiikkia ja elokuvia. Rayn pienen koon ja vaikuttavan äänen myötä upeat äänielämykset ovat aikaisempaa helpommin saatavilla", Sonosin toimitusjohtaja Patrick Spence kertoo.


Sonosin mukaan kompakti Ray täyttää huoneen äänellä koko huoneen. Rayn kustomoidut aaltoputket saavat äänen kimpoilemaan seinästä seinään, ja edistynyt prosessointi havaitsee tarkasti huoneen kaikki elementit. Ray tukee Trueplay-teknologiaa, joka hienosäätää äänen ja luo ihanteellisen kuuntelukokemuksen jokaiseen huoneeseen. Tähän tarvitaan tuettu iOS-laite.
Sonos Ray äänipalkki vaalessa värissä

Äänipalkin hallinta on helppoa television kaukosäätimellä, Sonos-sovelluksella tai Apple AirPlay 2:lla. Surround-äänen saa yhdistämällä äänipalkkiin Sonos One -kaiuttimet, ja Rayn voi yhdistää kodin muihin kaiuttimiin monihuonekuuntelua varten.

Sonos Ray on ostettavissa 7. kesäkuuta alkaen 299 euron hintaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Sonos
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto