AfterDawn: IT-alan uutiset

Xboxin televisioon liitettävä pelien suoratoistolaite voi saapua pian

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.5.2022 10:25

Xboxin televisioon liitettävä pelien suoratoistolaite voi saapua pian

GamesBeat kertoo, että televisioon liitettävä laite muistuttaa Googlen Chromecastia. Laitteen avulla Xbox-pilvipelaaminen televisiolla onnistuu Xbox Game Pass -tilauksen ja peliohjaimen avulla. Lisäksi sitä voidaan hyödyntää elokuvien ja sarjojen katselussa.

Microsoft myös työskentelee esimerkiksi Samsungin kanssa Xbox-sovelluksen tuomiseksi suoraan televisioon. Osa Samsungin vuoden 2022 televisiomalleista sisältää Gaming Hubin, joka tukee NVIDIA GeForce Now-, Stadia- ja Utomik -pilvipelipalveluita. Xboxin vastaava palvelu voi liittyä osaksi tuota listaa.

Laitteen ja ohjelmiston odotetaan saapuvan seuraavan 12 kuukauden aikana.
Microsoft järjestää 12. kesäkuuta Xbox & Bethesda Games Showcase -tapahtuman, jossa esitellään uusia pelejä sekä mahdollisesti kerrotaan Xboxin tulevaisuuden suunnitelmista.

Microsoft panostaa vahvasti Xboxin pilvipelipalveluun, sillä palveluun lisätään jatkuvasti uusia pelejä. Viimeisin lisäys on Fortnite. Epic Gamesin Fortnite kuitenkin eroaa muista palvelun peleistä, sillä sen pelaaminen onnistuu ilmaiseksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto