AfterDawn: IT-alan uutiset

GeForce Now tukee nyt 4K-tarkkuutta PC:llä ja macOS:llä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 5.5.2022 23:21

GeForce Now tukee nyt 4K-tarkkuutta PC:llä ja macOS:llä

Viime vuoden loppupuolella NVIDIA julkaisi GeForce Now -pilvipelipalveluun GeForce NOW RTX 3080 -jäsenyyden, joka tarjoaa jopa 4K-tarkkuuden pilvipelaamiseen.
4K-tarkkuuden tuki on kuitenkin tähän asti ollut saatavilla vain SHIELD TV -laitteen kautta, mutta nyt asiaan on tullut muutos. 4K-tarkkuus on nyt tuettuna myös Windows-koneiden ja macOS-laitteiden alustoille suunnatun ohjelmiston kautta.

4K-tarkkuutta ei toistaiseksi tueta selaimen kautta tai esimerkiksi LG:n televisioilla.

4K-tarkkuudella päivitysnopeus rajoittuu 60 FPS:n lukemaan. Korkeampi 120 FPS:n nopeus onnistuu 1440p-resoluutiolla.

GeForce Now -palvelun edellyttämä yhteysnopeus on vähintään 40 Mb/s, kun striimaustarkkuus on enintään 4K ja nopeus enintään 60 FPS. Lisäksi suosituksena on kiinteä Ethernet-yhteys tai langaton 5 GHz:n reititin.
Lisäksi NVIDIA laajentaa 120 hertsin saatavuutta Android-puhelimilla. GeForce Now Full HD 120 Hz pelaaminen onnistuu nyt Samsung Galaxy S22 ja S22 Ultra, Galaxy Z Fold3 ja Flip3, sekä OnePlus 9 Pro puhelimilla. Aiemmin pelaaminen onnistui esimerkiksi Galaxy S21 -sarjan laitteilla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto