AfterDawn: IT-alan uutiset

Äänisisältö katoaa Facebookista

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 3.5.2022 11:39

Äänisisältö katoaa Facebookista

Hieman yli vuosi sitten Meta-yrityksen alla kulkeva Facebook ilmoitti panostavansa suuresti äänisisältöön esimerkiksi Soundbites-äänisisällöllä ja podcasteilla. Nyt asiassa on kuitenkin tapahtumassa täyskäännös.
Bloomberg raportoi, että tämän viikon aikana Facebook estää käyttäjiä lisäämästä palveluun podcasteja. Podcastit poistetaan palvelusta kokonaan 3. kesäkuuta alkaen. Facebook ei aio ilmoittaa muutoksesta käyttäjille erikseen.

Lisäksi myös lyhyet Soundbites-äänet lakkautetaan, mutta näiden osalta tarkkaan päivää ei ole tiedossa.

Live Audio Rooms eli äänikeskusteluhuoneet jäävät palveluun, mutta ne liitetään osaksi Facebook Liveä.
Tarkkaa syytä lakkauttamiselle ei ole tiedossa, mutta ilmeisesti kiinnostus on heikkoa. Meta on panostanut viime aikoina vahvasti lyhyisiin Kela-videoihin eli palvelun TikTok-kopioon. Kela-videot tulivat ensiksi Instagramiin, mutta nykyään niitä voi katsella myös Facebookin puolella.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: podcast Facebook
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto