AfterDawn: IT-alan uutiset

Kaikki toukokuun uudet Netflix-elokuvat: Dokkari suomalaissukeltajasta, Colin Firthin sotaelokuva,...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 30.4.2022 14:29

Kaikki toukokuun uudet Netflix-elokuvat: Dokkari suomalaissukeltajasta, Colin Firthin sotaelokuva,...

Netflix on historiansa kenties hankalimmassa tilanteessa, mutta uutta tuotantoa on tulossa tietysti jatkuvalla liukuhihnalla. Tämä tarkoittaa taas toukokuussa pari kymmentä uutta elokuvaa, jotka käymme tässä läpi.
Monikansallinen tuotanto tarjoaa meksikolaisen komedian 40 Years Young, Bollywood-westernin Thar, ranskalaisen toimintakomedian The Takedown, tosielämään perustuvan puolalaisen toimintakomedian The Getaway King, espanjalaisen perhekomedian The Perfect Family, romanttisen tanskalaiselokuvan ruuasta ja rakkaudesta Toscana, hollantilainen romkom F*ck Love Too, turkkilainen draama entisen sotilaan traumasta kertova Godspeed sekä korealainen lasten animaatio Larva Pendant.


Englanninkielinen draama saa puolestaan uutuudet Along for the Ride, teinien romkom, tosielämää ja kirjaan perustuva Colin Firthin tähdittämä sotaelokuva Operation Mincemeat, Rebel Wilsonin tähdittämä komedia Senior Year, sekä romanttinen elokuva viinipomon ekskursiosta lammastilalle Australiaan.
Koko perheelle on tulossa myös mm. Pete Davidsonin ääninäyttelemä animaatio Marmaduke ja aikuisempaa animaatiota tarjoaa anime Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War.

Dokumenttielokuvien uutuuksia ovat suomalaisesta vapaasukeltaja Johanna Nordbladista kertova Hold Your Breath: The Ice Dive, hedelmöityskliniikan synkästä historiasta kertova Our Father, verkon seksuaalirikoksia paljastava Cyber Hell: Exposing an Internet Horror sekä kuvaaja José Luis Cabezasin murhaan pureutuva The Photographer: Murder in Pinamar.Tässä toukokuun Netflix-elokuvat vielä julkaisujärjestyksessä.

Toukokuun 3.
Hold Your Breath: The Ice Dive

Toukokuun 4.
40 Years Young


Toukokuun 6.
Along for the Ride
Marmaduke
Thar
The Takedown

Toukokuun 9.
Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War

Toukokuun 10.
Operation Mincemeat
Our Father
The Getaway King

Toukokuun 13.
Senior Year

Toukokuun 18.
Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
The Perfect Family
ToscanaToukokuun 19.
A Perfect Pairing
The Photographer: Murder in Pinamar

Toukokuun 20.
F*ck Love Too

Toukokuun 23.
Godspeed

Toukokuun 25.
Larva Pendant

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto