AfterDawn: IT-alan uutiset

Venäjältä nolo moka: Piti lavastaa rikospaikalle SIM-kortteja, jättivätkin Sims 3 -pelin myyntipakkauksen

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 26.4.2022 21:13

Venäjältä nolo moka: Piti lavastaa rikospaikalle SIM-kortteja, jättivätkin Sims 3 -pelin myyntipakkauksen

Venäjän propagandakoneisto jauhaa täydellä sotavaihteella, mutta rapatessa roiskuu, sanotaan. Venäjä kertoi "paljastaneensa" salaliiton, jonka tarkoituksena oli salamurhata venäläinen TV-tähti, joka on Kremlin suosiossa
Mutta "todisteet" tästä salaliitosta ovat niin epätoivoiset, että nettikansa on jo repinyt kaiken riemun irti onnettomasti lavastetusta "salaliitosta".

Venäjän TV:n esittelemät poliisin löytämän todisteet vaikuttavat siltä, että Kremlistä on annettu käsky lavastaa tilanne ja toimitettu yksityiskohtainen lista siitä, mitä "rikospaikalta" pitää löytyä.

Valitettavasti lavastuksesta vastaavat ovat ottaneet ohjeet hieman turhankin tarkasti.

Paikalta löytyy mm. salaliiton paljastavaa kirjoitusta, jonka on allekirjoittanut henkilö nimeltä Epäselvä Allekirjoitus.Lisäksi salamurhaa suunnittelevien, nyt siis paljastuneiden rikollisten luolasta on löytynyt muutenkin hyvin selkeeitä todisteita, suoraan listan mukaan:
  • ukrainalaisia passeja? kyllä
  • aseita? kyllä
  • räjähteitä? kyllä
  • Sims 3 -peli? kyllä

Listalla on mitä ilmeisimmin ollut "SIM x 3", tarkoittaen kolmea kännykän SIM-korttia. Mutta, nopeasti ja kuuliaisesti listaa noudattanut tilanteen kasaan kyhännyt tiimi oli päätellyt toisin ja hankkinut paikan päälle todisteeksi Sims 3 -pelin, alkuperäispakkauksessa.Aina ei mene putkeen, mutta yrityksen puutteesta ei voi ainakaan tätä tapausta moittia.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Sims 3 Venäjä
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto