AfterDawn: IT-alan uutiset

MTV: kahdesta suomalais­hotellista vuoti lähes 16 000 asiakkaan tiedot

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 26.4.2022 10:08

MTV: kahdesta suomalais­hotellista vuoti lähes 16 000 asiakkaan tiedot

MTV Uutiset kertoo, että ainakin Helsingissä sijaitsevista Nordic Hotels & Resorts -ketjun F6- ja Kämp -hotelleista on vuotanut lähes 16 000 asiakkaan henkilötiedot. Hyökkäys on koskenut monia muitakin hotelleja Suomessa, mutta näiden nimiä ei ole mainittu.
Tietomurto tapahtui 10.2.–14.2. välisenä aikana. Nordic Hotels & Resorts sai tietää murrosta 9. huhtikuuta. Vuodon aiheuttanut häiriö on korjattu.

Asiakkaisiin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Viesteissä kerrottaan, että asiakkaan nimi, puhelinnumero, osoite, sähköposti ja päivämäärät, jolloin asiakas on yöpynyt hotellissa, on vuotanut tietomurrossa. Henkilötiedot ovat vuotaneet vuodelta 2019 alkaen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto