AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn seuraavat huippuluokan vastamelukuulokkeet saamassa uudenlaisen muotoilun

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.4.2022 13:51

Sonyn seuraavat huippuluokan vastamelukuulokkeet saamassa uudenlaisen muotoilun

Sony julkaisi vuonna 2020 WH-1000XM4 -vastamelukuulokkeet. Näitä kuulokkeita on kuluttajatason hintaluokassa pidetty maailman parhaina ja ne saivat kehuja esimerkiksi AfterDawnin toimesta. Nyt TechnikNews -sivusto on saanut käsiinsä kuvia näiden kuulokkeiden seuraajasta eli WH-1000XM5 -mallista. Sivuston mukaan kuulokkeet julkaistaan virallisesti pian.
Sivusto julkaisi tulevista kuulokkeista sekä kuvia että teknisiä tietoja.

Kuvien perusteella WH-1000XM5 -kuulokkeet uudistuvat ulkoisesti. Muotoilu on nyt yksinkertaisempi ja yhtenäisempi, mutta kuvien perusteella kuulokkeet eivät enää taitu kasaan. Vain korvakupit kääntyvät, jonka ansiosta kuulokkeet saa asetettua kuljetuskoteloon.
vuotokuva WH-1000XM5 kuulokkeista kotelossa
Vuotokuvien perusteella WH-1000XM5 -kuulokkeet eivät taitu kasaan.


WH-1000XM5 ja WH-1000XM4 kuulokkeet vierekkäin
WH-1000XM5- ja WH-1000XM4 -kuulokkeet vierekkäin


Teknisistä ominaisuuksista ei vielä tiedetä kovinkaan paljoa, mutta akunkeston pitäisi yltää melunvaimennuksen kanssa jopa 40 tuntiin. WH-1000XM4 -mallien vastaava lukema on 30 tuntia eli tältä osin parannusta on luvassa jopa 10 tunnin verran. Kuulokkeet ladataan USB-C-liitännän kautta ja täysi lataus kestää 3,5 tuntia.

Äänestä vastaa uusi kuuloke-elementti. Lisäksi kuulokkeissa on kolme mikrofonia, kuulokelitäntä ja Bluetooth 5.2 -yhteys.

Hinnasta ei ole tietoa, mutta WH-1000XM4 -kuulokkeet tulivat saataville 380 euron suositushinnalla, joten oletettavasti hintaluokka tulee olemaan vastaava myös uusille malleille.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto