AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Xiaomin 75-tuumaista 4K-televisiota myydään nyt juuri alle tuhannen euron

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 8.4.2022 21:24

Päivän diili: Xiaomin 75-tuumaista 4K-televisiota myydään nyt juuri alle tuhannen euron

Xiaomin televisiotarjonnan suurimman vaihtoehdon hinta on laskenut merkittävästi.
Xiaomi Mi Q1 75" 4K -televisiota myydään nyt 999 eurolla. Hinta on tullut reippaasti alaspäin, sillä vielä maaliskuun aikana televisiota myytiin 1499 eurolla.

Television koko on siis 75 tuumaa ja siinä käytetään 4K-tarkkuutta. Televisio perustuu QLED LCD -tekniikkaan. QLED- eli kvanttipistetekniikka parantaa esimerkiksi kirkkautta. Televisio tukee myös 120 hertsin virkistystaajuutta.

Liitäntöjen osalta on tarjolla kaksi HDMI 2.0 -liitäntää, yksi HDMI 2.1 eARC -liitäntä, kaksi USB-liitäntää, AV-sisääntulo, S/PDIF-liitäntä ja Ethernet-liitäntä, kuulokeliitäntä sekä DVB-T2/C- ja DVB-S2-yhteensopivat antenniliitännät CI-kortinlukijalla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android TV.

Xiaomi Mi Q1 75" 4K -television kanssa samassa hintaluokassa ovat tällä hetkellä Samsung QLED QE75Q60A 75" 4K (999 euroa) ja LG 75NANO75 75" 4K (888 euroa). Näistä kumpikin sisältää 60 hertsin näytön ja HDMI 2.0 -liitännän.
Päivän diili
Tarjous löytyy Gigantilta, Verkkokauppa.comilta ja Xiaomin verkkokaupasta (mistore.fi).

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto