AfterDawn: IT-alan uutiset

Twitteriin tulee muokkauspainike

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 6.4.2022 03:06

Twitteriin tulee muokkauspainike

Twitter on vahvistanut oikeasti lisäävänsä muokkauspainikkeen, jolla voi muokata jo lähetettyjen twiittien kirjoitusvirheitä. Kyseinen ominaisuus on ollut erittäin toivottu ja siitä on muodostunut jo eräänlainen vitsi.
Twitterin mukaan ominaisuutta on kehitetty jo viime vuodesta lähtien ja sen testaaminen aloitetaan Twitter Bluen käyttäjien keskuudessa tulevien kuukausien aikana.

Twitterin kuluttajatuotepäällikkö Jay Sullivanin mukaan ominaisuuden lisäämistä lähestytään huolellisesti ja harkiten.

Esimerkiksi ilman muokkaamisen aikarajoitusta ja ilmoitusta muokatun asian suhteen, editointipainiketta voidaan käyttää väärin keskustelun muuttamiseen jälkikäteen. Näitä asioita Twitterin toimistolla pohditaan rauhassa, jotta ominaisuus voidaan toteuttaa turvallisella tavalla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto