AfterDawn: IT-alan uutiset

Päivän diili: Kenties maailman parhaat vastamelukuulokkeet, nyt tarjouksessa - Sony WH-1000XM4 249 eurolla

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 28.3.2022 14:51

Päivän diili: Kenties maailman parhaat vastamelukuulokkeet, nyt tarjouksessa - Sony WH-1000XM4 249 eurolla Sonyn vastakuulokkeita pidetään yleisesti ottaen kuluttajatason hintaluokassa maailman parhaina. Nyt Sonyn vastamelukuulokkeiden lippulaivamallia saisi alennuksella 249 eurolla.
Sony WH-1000XM4 maksavat tavallisesti noin 300 euroa, pitkään tuota enemmänkin, mutta nyt hinta on laskenut 50 eurolla.

Vuoden 2022 syksyllä arvostelussamme WH-1000XM4 -kuulokkeille annoimme 4,5 tähteä viidestä ja silloin kuulokkeiden isoimpana ongelmana pidimme niiden hintaa, joka pyöri tuolloin 370 euron tasossa. Joten nyt kuulokkeiden suurin huono puolikin alkaa olemaan jo jokseenkin selätetty.

mustat Sony WH-1000XM4 kuulokkeet
Päivän diili
Tarjous löytyy Powerilta.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto