AfterDawn: IT-alan uutiset

Humble Bundle: 124 peliä, 37 euroa, kaikki raha Ukrainan hyväksi - mukana mm. Max Payne 3, Back 4 Blood, ...

Kirjoittaja AfterDawn @ 23.3.2022 20:24

Humble Bundle: 124 peliä, 37 euroa, kaikki raha Ukrainan hyväksi - mukana mm. Max Payne 3, Back 4 Blood, ... Pelikehittäjien sydämet ovat vahvasti Ukrainan puolella. Tällä kertaa kampanjaan osallistutaan jo käsitteeksi muodostuneen Humble Bundle -paketin kautta.
Stand with Ukraine -pelipaketti sisältää 2500 euron edestä pelejä, yhteensä 124 eri pelinimikettä. Pelit voi ostaa itselleen 37 eurolla. Halutessaan peleistä voi myös maksaa enemmän. Riippumatta summasta, kaikki tuotto menee suoraan ja lyhentämättä neljälle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka kohdentavat varat nimenomaan ukrainalaisten hädän auttamiseksi.

Pelipaketista löytyvät mm. Back 4 Blood, Max Payne 3, Metro Exodus ja Spyro Reignited Trilogy pelit.

Varat ohjataan näille neljälle hyväntekeväisyysjärjestölle, jotka käyttävät ne humanitääriseen työhön Ukrainassa:
  • Razom for Ukraine
  • International Rescue Committee
  • International Medical Corps
  • Direct Relief

Varoja on kerätty kampanjalla tätä kirjoittaessa jo yli 13 miljoonaa euroa. Kampanja päättyy 25.3.2022.
Uutisoimme hiljattain myös pienten, itsenäisten pelikehittäjien vastaavasta tempauksesta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto