AfterDawn: IT-alan uutiset

Samsung julkaisi ensimmäisen QD-OLED -television - Pohjoismaissa saataville toisen vuosineljänneksen aikana

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.3.2022 20:21 Kommentteja (1)

Samsung julkaisi ensimmäisen QD-OLED -television - Pohjoismaissa saataville toisen vuosineljänneksen aikana

Samsung on julkaissut ensimmäisen QD-OLED -tekniikkaa käyttävän television. Uusi Samsung OLED -malli (S95B) täydentää Samsungin vuoden 2022 -televisiomallistoa.
Samsung S95B tulee Pohjoismaissa saataville toisen vuosineljänneksen aikana, ja sen kokovaihtoehdot ovat 55" ja 65". Suomen hintoja ei vielä paljastettu, mutta dollareissa hinnat ovat 2399 dollaria ja 3499 dollaria.

Samsung kertoo, että OLED -televisio sisältää laadukasta suorituskykyä Neural Quantum Processor 4K:n, Tizen-käyttöjärjestelmän, Object Tracking Sound -äänitekniikan, Q-Symphony -toiminnon ja Dolby Atmos -äänen muodossa.

S95B televisiomallin paneelia kiertävät kehykset
S95B-malli sisältää Neural Quantum Processor -suorittimen, joka on tuttu myös Samsungin Neo QLED -lippulaivamalleista. OLED Brightness Booster- ja Perceptional Colour Mapping -tekniikat tuottavat yhdessä kirkkaammat ja todenmukaisemmat värit sekä entistä tarkempia yksityiskohtia.

Samsungin QD-OLED-tekniikka tarjoaa tavalliseen OLED-tekniikkaan verratessa kirkkaampaa kuvaa, laajemman värintoiston sekä paremmat katselukulmat. Aiemmin tänä vuonna Sony julkaisi QD-OLED-tekniikkaan perustuvan A95K-television.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

118.3.2022 19:04

Mielenkiintoista

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto