AfterDawn: IT-alan uutiset

PostNordin ensimmäiset Lähiboksit nyt käytössä Turussa ja Tampereella

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 14.3.2022 13:44

PostNordin ensimmäiset Lähiboksit nyt käytössä Turussa ja Tampereella

PostNord tuo verkkokauppaostokset lähelle kotia uusilla pakettiautomaateilla eli Lähibokseilla. Ensimmäiset Lähiboksit on otettu käyttöön Turussa ja Tampereella. PostNordin mukaan vuoden 2022 aikana Lähibokseja tulee olemaan 300 sijainnissa Etelä-Suomen alueella. Samalla PostNord toimittaa edelleen paketteja myös Pakettipisteen ja Smartmilen yhteiskäyttöisiin automaatteihin sekä K-kauppojen ja R-kioskien yhteydessä toimiviin noutopisteisiin.
Lähiboksit toimivat ulko-olosuhteissa, jonka myötä ne ovat käytettävissä vuorokauden ympäri. Automaatin lokero avataan puhelimella PostNord-sovellusta ja Bluetooth-yhteyttä käyttäen."Verkko-ostoksille suunnataan usein sen helppouden vuoksi, mikä asettaa selvät odotukset myös meille paketteja toimittaville yrityksille. Tehtävämme on toimittaa jokainen paketti perille niin, että pystymme helpottamaan vastaanottajan arkea. Lähiboksit ovat uusin ratkaisumme viimeisen kilometrin haasteeseen", PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

"Samalla meidän on tärkeää huolehtia omalta osaltamme pakettitoimituksen vastuullisuudesta. Sen lisäksi että minimoimme pakettitoimitusten ilmastovaikutukset kiinnittämällä huomiota pakettien kuljetuksista aiheutuviin päästöihin, meille on tärkeää, että pakettien noutaminen on verkko-ostajille turvallista. Lähiboksien käyttö on sitä myös epidemioiden aikana, sillä ne avautuvat ilman kosketusta älypuhelimella."

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto