AfterDawn: IT-alan uutiset

Nämä elokuvat ja sarjat saapuvat Amazon Prime Videoon maaliskuussa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 23.2.2022 12:48

Nämä elokuvat ja sarjat saapuvat Amazon Prime Videoon maaliskuussa

Prime Videon maaliskuun kattaus on paljastettu. Palveluun on luvassa esimerkiksi Star Trek: Picard (kausi 2), The Boys Presents: Diabolical, Lucy and Dessi, Upload (kausi 2) ja Deep Water.
4. maaliskuuta palveluun tulee Star Trek: Picard (kausi 2), joka vie katsojat legendaarisen Jean-Luc Picardin ja hänen miehistönsä rohkealle ja jännittävälle uudelle matkalle: menneisyyteen.Samana päivänä palveluun saapuu myös kahdeksan jakson mittainen animoitu The Boys Presents: Diabolical, joka paljastaa The Boys -sarjan universumista ennennäkemättömiä tarinoita.

11. maaliskuuta saapuva Upload on Emmy-palkitun kirjailijan Greg Danielsin (The Office, Parks and Recreation) uusi scifi-komediasarja, joka sijoittuu teknisesti hyvin kehittyneeseen lähitulevaisuuteen, jossa hologrammipuhelimet, 3D-ruokatulostimet ja automatisoidut ruokakaupat ovat tavallisia asioita.

Elokuvaohjaajan Adrian Lynen eroottinen trilleri, Deep Water kertoo vauraasta neworleansilaisesta pariskunnasta, Vicistä ja Melinda Van Allenista, joiden avioliitto on murenemassa katkeruuden, kateuden ja epäluottamuksen aiheuttaman paineen alla. Keskinäisen provosoinnin ja psykologisen pelin myötä asiat alkavat kuitenkin nopeasti muuttua tappavaksi kissa ja hiiri -leikiksi. Tämä elokuva saapuu palveluun 18. maaliskuuta.

Amazon Prime Video maksaa 5,99 euroa kuukaudessa, mutta sen saa hankittu hieman edullisemmalla hinnalla Ruotsin Amazonin kautta.

Uudet elokuvat ja sarjat Amazon Prime Videossa maaliskuu 2022


  • 4. maaliskuuta: Star Trek: Picard (kausi 2)
  • 4. maaliskuuta: The Boys Presents: Diabolical
  • 4. maaliskuuta: Lucy and Desi
  • 11. maaliskuuta: Upload (kausi 2)
  • 18. maaliskuuta: Deep Water
  • 18. maaliskuuta: Master
  • 22. maaliskuuta: Snake Eyes: G.I. Joe Origins
  • 25. maaliskuuta: Way Down
  • 27. maaliskuuta: Black and Blue
  • 29. maaliskuuta: Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto