AfterDawn: IT-alan uutiset

Tältä näyttää PS5:n VR2 -virtuaalitodellisuuslaite

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 22.2.2022 17:09

Tältä näyttää PS5:n VR2 -virtuaalitodellisuuslaite

Sony on julkaissut ensimmäiset viralliset kuvat PlayStation 5:n VR2 -virtuaalitodellisuuslaitteiston laseista. Sony paljasti laitteiden tekniikkaa jo aiemmin tänä vuonna ja ohjaimien ulkonäkö paljastettiin jo noin vuosi sitten.
Sony kertoo, että ulkonäöltään laitteisto on saanut inspiraatiota PS5-konsolista ja muista tuoteryhmän laitteista. Väreinä toimivat musta ja valkoinen. VR2 -laitteiston taakse on myös lisätty PlayStation-symboleja.

VR2 laitteisto takaa
Ensimmäisen PS VR -laitteiston osalta Sony sai hyvää positiivista palautetta ergonomian, painon ja säädettävän päänauhan osalta, joten VR2-laitteistossa on pysytty samalla kaavalla. Uusi laitteisto on alkuperäistä hieman kevyempi.

vr2 lasit ja ohjaimet sivulta

Saatavuutta tai hintaa ei vielä paljastettu. Aiemmin tässä kuussa laitteisto sai oman kotisivun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto