AfterDawn: IT-alan uutiset

Viimeinen traileri ennen julkaisua: Tältä näyttää odotettu Elden Ring

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 21.2.2022 18:51

Viimeinen traileri ennen julkaisua: Tältä näyttää odotettu Elden Ring

Vuoden alun ehdottomasti odotetuimpiin peleihin lukeutuva Elden Ring on pian kuluttajien käsissä.
Hidetaka Miyazakin kädenjälki jatkuu Souls-pelien jälkeen nyt Game of Thronesin taustalla olevan kirjasarjan luojan, George R. R. Martinin, kanssa yhteistyössä kirjoitettun Elden Ringin myötä. FromSoftwaren uudesta pelistä voidaan odottaa Souls-peleistä ja sitä seuranneista Bloodbornesta ja Sekirosta tuttua pelimekaaniikkaa sekä vaarojen täyteistä fantasiamaailmaa.

FromSoftware on nyt julkaisun kynnyksellä – julkaisu tapahtuu 25. päivä eli tämän viikon perjantaina – esitellyt viimeisen trailerin Elden Ringille. Oheisella kuuden ja puolen minuutin mittaisella trailerilla nähdään paljon pelimateriaalia ja tarjotaan kattava taustakatsaus pelin tarinaan.

Trailerilla esitellään niin uniikkeja NPC-hahmoja ja vihollisia, vapaasti kuljettavaa maastoa, uusia pelimekaniikkoja, moninpeliä ja paljon muuta.

Elden Ring saapuu konsoleille (PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S) ja PC:lle 25. päivä kuluvaa kuuta.
AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto