AfterDawn: IT-alan uutiset

Hobby Hallin verkkokauppa uudistui - saataville uusi kanta-asiakasohjelma

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 15.2.2022 12:10

Hobby Hallin verkkokauppa uudistui - saataville uusi kanta-asiakasohjelma

Hobby Hall uudisti Hobbyhall.fi -verkkokaupan. Uudistuksen myötä verkkokauppaan saapui uusia toiminnallisuuksia, laajempi valikoima sekä kanta-asiakasohjelma.
PHH Groupin eri maiden järjestelmien integroitumisen myötä, Hobbyhall.fi tarjoaa jatkossa yhtenäisen ostokokemuksen asiakkailleen, kuin Baltiassa ja Suomessa toimivan PHH Groupin muut verkkokaupat Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

"Verkkokauppajärjestelmän täysi uudistaminen sekä yhtenäistäminen konsernin järjestelmien kanssa mahdollistaa tehokkaan työskentelyn kaikilla markkina-alueillamme. Uudistuksen myötä suomalaiset kuluttajat voivat tehdä ostoksia verkkokaupassamme entistä sujuvammin, päästen lisäksi tekemään ostoksia jatkuvasti laajenevasta yli 250 000 tuotteen valikoimastamme", kertoo Janna Latva, Head of Marketing and Development Hobby Hallista.


Hobby Hallin kanta-asiakasohjelma kulkee nimellä MyHobbyHall. Jäsenyys esimerkiksi kerryttää ostoksista 1% Hobby Hall rahaa ja sen avulla saa kerran kuukaudessa ilmaisen toimituksen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: verkkokauppa
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto