AfterDawn: IT-alan uutiset

Tässä kaikki helmikuussa palaavat Netflix-sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 12.2.2022 13:00

Tässä kaikki helmikuussa palaavat Netflix-sarjat Helmikuun Netflixin liki 30 uutta elokuvaa ja yli 20 uutta sarjaa saavat kaveriksi myös toista tusinaa palaavaa sarjaa, jotka suoratoistopalvelu on todennut tarpeeksi kelvolliseksi uudelle kaudelle.
Lapsille ja lapsenmielisille helmikuu toi tullessaan lisää Gabbyn ja kissojen värikästä puuhastelua Gabby's Dollhousen neljännellä kaudella, arkeologimuksun öisiä museoseikkailuja Ridley Jonesin kolmannella kaudela sekä supersankaripojan seikkailuja Kid Cosmicin kolmannella kaudella.

Koko perheelle soveltuu myös yliluonnollisia voimia omaavan Dion-pojan seikkailuja seuraava Raising Dion, josta saapuu toinen kausi. Aikuisempaan makuun animaatiota tarjoaa Simpsoneista tutun Matt Groeningin luoma Disenchantment, jossa prisenssa Bean jatkaa rymyämistä neljännellä kaudella.

Kansainvälistä väriä saamme espanjalaisen rikosdraama Toy Boyn toisella kaudella ja meksikolaisen trillerin Dark Desiren toisella kaudella.

Reality-sarjoista uuden kauden saa romansseja vailla ulkonäköä etsivien Love Is Blind, josta saapuu toinen kausi viikoittain saapuvilla jaksoilla, sekä aarteita etsivien kirpputori-ihmisten Swap Shop, niin ikään toisella kaudella.

Dokumenttien puolella Steven Rinellan metsästys- ja ruokasarja MeatEater saa jo kymmenennen kauden toisen osan ja rikosdokkarisarja Catching Killers tarjoaa toisen kauden, jossa kerrotaan jälleen massamurhaajien etsinnöistä.

Draamaa saadaan Sweet Magnoliasin toisella kaudella, jossa kolmikko Maddie, Helen ja Dana Sue jatkavat kamppailua elämän haasteita vastaan Serenityn pikkukaupungissa.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä helmikuu tuo tullessaan Steve Carellin komedian Space Forcen toisen tuotantokauden.Tässä Netflixin palaajat vielä julkaisujärjestyksessä:

Helmikuun 1.
Gabby's Dollhouse: Kausi 4
Raising Dion: Kausi 2

Helmikuun 2.
Dark Desire: Kausi 2
MeatEater: Kausi 10, osa 2

Helmikuun 3.
Kid Cosmic: Kausi 3

Helmikuun 4.
Sweet Magnolias: Kausi 2

Helmikuun 9.
Catching Killers: Kausi 2
Disenchantment: Kausi 4Helmikuun 11.
Love Is Blind: Kausi 2
Toy Boy: Kausi 2

Helmikuun 15.
Ridley Jones: Kausi 3

Helmikuun 16.
Swap Shop: Kausi 2

Helmikuun 18.
Space Force: Kausi 2

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto