AfterDawn: IT-alan uutiset

Eikö oman television koko riitä? Nyt voit vuokrata Finnkinon teatterin pelikäyttöön

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 11.2.2022 17:52 Kommentteja (1)

Eikö oman television koko riitä? Nyt voit vuokrata Finnkinon teatterin pelikäyttöön

Finnkinon teatterin voi nyt ostaa pelikäyttöön. Aiemmin tämä oli mahdollista vain Helsingissä, mutta nyt pelisession voi ostaa myös Vantaalla, Espoossa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa sekä Lappeenrannassa.
Finnkino kertoo, että tilauksia voi tehdä sunnuntai-illasta torstaille ja se tulee varata vähintään viikkoa edeltävänä sunnuntaina eli esim. ma 21.2. näytökset ovat myynnissä su 13.2. saakka. Aikaa ei tarvitse viettää yksin, sillä näytöksen voi ostaa enintään 10 hengelle.

Leffasalin saa kokonaan omaan pelikäyttöön 230 € hintaan. Jos mukana on 10 henkeä, on pelisession hinta tällöin 23 euroa henkeä kohden. Pelaajat voivat myös tilata ennakkoon tarjoilua tilaisuuteen. Pelisession kesto on 2,5 tuntia.

Saliin täytyy tuoda oma HDMI-liitännällä varustettu pelikonsoli sekä langattomat ohjaimet.

"Haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme ja tuoda uusia sisältöjä asiakkaillemme. Big Screen Gaming -konseptia on testattu muutamassa teatterissa pääkaupunkiseudulla ja se on selvästi herättänyt kuluttajien kiinnostuksen. Kokemus pelata elokuvasalin isolla kankaalla yhdessä kavereiden kanssa on saanut hyvää palautetta," kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.
Lisätietoa saa täältä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.2.2022 15:14

Onhan tää ollu jo vuodenvaihteesta asti tarjonnassa. Itseä kyllä mietityttää että minkälaisella latenssilla ja ruudunpäivitystiheydellä leffatykki sitten pelejä pyörittäisi. Kuitenkin aika erilainen käyttötarkoitus.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto