AfterDawn: IT-alan uutiset

Sonyn PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaite sai kotisivun - saatavuus ei vielä ole tiedossa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 7.2.2022 17:51

Sonyn PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaite sai kotisivun - saatavuus ei vielä ole tiedossa

Sony julkisti PS5:n uuden sukupolven virtuaalitodellisuuslaitteen tammikuussa. Tuolloin ei vielä paljastettu laitteen hintaa tai saatavuutta. Ne eivät vieläkään ole tiedossa, mutta julkaisu näyttäisi olevan askeleen lähempänä.
Sony on nimittäin luonut laitteistolle oman kotisivun, jossa kerrotaan laitteiston teknisistä tiedoista ja ominaisuuksista.

Varsinaisesti mitään uutta sivulla ei ole, mutta sivun lopussa voi kirjautua sisään PlayStation.com-sivustolle ja tilata tulevat PS VR2 -uutiset, myös tiedot pelijulkaisuista, julkaisupäivämääristä ja ennakkotilaamisen avautumisesta.

Sivun ilmestyminen huomattiin muun muassa Reddit-palvelussa, jossa käyttäjät pohtivat mahdollista julkaisupäivää. Osa veikkailee julkaisun tapahtuvan jo pian, mutta osan mielestä julkaisu tapahtuu vasta vuoden puolivälin jälkeen. Oletettavasti julkaisu kuitenkin tapahtuu vuoden 2022 aikana.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto