AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixiin tuli uusi pieni, mutta paljon toivottu toiminto

Kirjoittaja Petteri Pyyny @ 2.2.2022 17:51 Kommentteja (1)

Netflixiin tuli uusi pieni, mutta paljon toivottu toiminto Netflix on tullut tunnetuksi paitsi sisältönsä, myös erinomaisesti toimivan tekniikkansa ansiosta. Yhtiö myös aktiivisesti seuraa käyttäjäpalautetta ja toteuttaa toisinaan hyvinkin näppäriä, pieniä uudistuksia palveluunsa.
Yksi tällainen on tällä viikolla julkistettu uudistus, jota käyttäjät ovat toivoneet palveluun jo kauan. Kyseessä on Jatka katselua -listan muokkaus. Kyseiselle listalle jäävät roikkumaan kaikki ne sarjat, joita et ole saanut katsottua loppuun asti. Ja monilla käyttäjillä käy niin, että useitakin sarjoja tulee katsottua jakso tai kaksi, kunnes mielenkiinto sarjaan lopahtaa.

Tuon seurauksena Jatka katselua -lista saattaa venähtää tolkuttoman pitkäksi - ja sisältää sellaista, mitä ei todellakaan ole tarkoitus katsoa koskaan loppuun.

Netflix: Näin poistat sarjoja Jatka katselua -listalta
Netflix on nyt lisännyt kaikille tuetuille alustoilleen mahdollisuuden poistaa ohjelmia kyseiseltä listalta. Käytännössä poisto tapahtuu siten, että valitaan listalta sarja, napautetaan sen lisätietoihin ja valitaan sen jälkeen esiin tulevista vaihtoehdoista kohta Poista Jatka katselua -listalya.

Toiminto pitäisi olla käytettävissä tietokoneella, Androidilla, iPhonella, iPadilla sekä kaikilla tuetuilla TV-malleilla jo tänään.

Lue myös: Päivittyvä lista Suomen Netflixiin lisätyistä uusista elokuvista ja sarjoista

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Netflix
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

13.2.2022 01:42

Saisivat myös laittaa "elä suosittele tätä sarjaa" sekä lopettaa mainostamasta sarjoja ja leffoja jotka on jo kertaalleen katsonut.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto