AfterDawn: IT-alan uutiset

Olympialaiset näkyvät HD-laadulla Digitan AntenniTV-verkossa koko Suomessa TV5-kanavalla

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 1.2.2022 12:43 Kommentteja (1)

Olympialaiset näkyvät HD-laadulla Digitan AntenniTV-verkossa koko Suomessa TV5-kanavalla

Pekingin talviolympialaiset näkyvät Discovery Finlandin TV5-kanavalla HD-laadulla koko Suomessa 2.–20. helmikuuta AntenniTV-verkon kanavapaikalla 27. TV5 HD -kanavan katsomista varten tarvitaan Antenna Ready HD –testattu vastaanotin tai vastaanottimen pitää olla DVB-T2-virittimellä varustettu. HD-tasoisena katselu onnistuu myös discovery+ -palvelussa.
"Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota yhdessä Discoveryn kanssa olympialaiset AntenniTV:ssä HD-laatuisina koko Suomessa. Urheilulähetyksissä tarkka kuvanlaatu korostaa katsojan läsnäolon tunnetta, mikä tekee katselukokemuksesta entistä nautinnollisemman", sanoo Digitan TV-liiketoiminnasta vastaava johtaja Teppo Ahonen.


Kyseessä on ainoa suomalainen tv-kanava, josta voi seurata Pekingin talviolympialaisten miesten ja naisten jääkiekkoturnauksia.

Lisäksi Discoverylla on yksinoikeus olympialaisten esittämiseen illan parhaaseen katseluaikaan kello 19–21, jolloin TV5:llä esitetään kiinnostavimpien lajien koosteita.
Kanava televisioi suorina lähetyksinä kaikki Suomen ottelut sekä kaikki pelit välieristä finaaleihin asti. Suorat olympialähetykset käynnistyvät joka aamu kello 5.30 ja 8 välillä ja jatkuvat päivästä riippuen kello 17 tai kello 18 saakka. Pääpaino TV5-kanavan sisällöissä on sekä suorana että koosteina nähtävässä yksinoikeuslajissa jääkiekossa.

Muuten olympialaisia voi seurata Ylen kanavilta ja Yle Areenasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

12.2.2022 10:41
Kaapelista
Vahvistamaton

Jos on samaa laatua kuin edelliselläkin kerralla, niin ei ole HD:tä nähnytkään. Oma telkkari ei ainakaan tunnistanut HD lähetykseksi.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto