AfterDawn: IT-alan uutiset

Philipsin OLED807 -televisio käyttää kirkkaampaa OLED-EX-paneelia

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 27.1.2022 17:36

Philipsin OLED807 -televisio käyttää kirkkaampaa OLED-EX-paneelia

TP Vision, joka kehittää ja valmistaa Philips-brändin televisioita, julkaisi uusia LED- ja OLED-televisiota vuodelle 2022.
OLED-televisioiden osalta julkaistiin OLED807 ja LED-osastoon 8807 DLED.

Philips OLED807


Tässä uudessa televisiossa käytetään LG:n uuden sukupolven OLED-EX-paneelia. Sen merkittävin etu perinteiseen OLED-paneeliin on 30 prosenttia kirkkaampi kuva. OLED-EX-paneelin myötä paneelia kiertävät reunat ovat hieman kapeammat. OLED tarjoaa täysin mustan kuvan, sillä tässä tekniikassa ei tarvita erillistä taustavalaistusta.

Kuvaruutua kiertää takana neljän sivun Ambilight-valaistus.

OLED807 tukee kaikkia suosituimpia HDR (High Dynamic Range) -formaatteja, joihin sisältyvät Dolby Vision, HGL, HDR10 ja HDR10+. Uutta vuodelle 2022 on IMAX Enhanced -tuki, joka tarjoaa esimerkiksi parempilaatuista 4K HDR -sisältöä laajennetulla kuvasuhteella.

Kuvaa ja katselukokemusta on parantamassa 6. sukupolven P5 AI -kuvanparannuspiiri. Piiri seuraa huoneen valaistusta ja säätää reaaliaikaisesti television kuvan kirkkautta, gammaa ja värejä.
Televisio sopii pelaamiseen, sillä yhteydet hoituvat HDMI 2.1 -liitännällä ja eARC-tuella. Pelaaminen onnistuu 4K 120 Hz -laadulla ja tuettuna on muuttava virkistystaajuus (VRR). Lisäksi pelaajien käytössä ovat FreeSync Premium ja G-SYNC -tuet pelitilan kera.

70W 2.1 -äänijärjestelmän luvataan olevan aiempaa tehokkaampi. Langattomasti yhteydet hoituvat Wifi 5 ja Bluetooth 5 avulla. Käyttöjärjestelmänä toimii Android TV 11.

suuri 77-tuumainen Philips OLED807 televisio ruutu suljettuna

Philips OLED807 tulee saataville eri kokoisina: 48", 55", 65" ja 77". Hintatietoja tai saatavuutta ei kerrottu.

7-sarjaan julkaistiin puolestaan OLED707. Se tulee saataville 48", 55" ja 65" kokoisina. Tässä mallissa ei käytetä OLED EX -paneelia. Televisio sisältää HDMI 2.1 -liitännän 4K120fps -kuvalla ja VRR-tuella, Android TV 11 ja kolmen sivun Ambilight-valaistuksen.

Lue myös:

Philips 8807 DLED


Philips 8807 televisio toistamassa olehuoneessa värikästä kuvaa Ambilight-valaistuksen kanssa

Philips 8807 DLED -kuuluu Philipsin Performance-sarjaan. Televisio perustuu LCD LED-paneeliin. D-kirjain viittaa suoraan paneelin takana olevaan LED-valaistukseen.

Philips 8807 käyttää 5. sukupolven P5-kuvanparannuspiiriä. Kuva on laadultaan 4K-tasoa ja virkistystaajuus yltää 120 hertsiin. HDR-tuen osalta löytyvät HLG, Dolby Vision ja HDR10+. Myös tässä on kolmen sivun Ambilight-valaistus.Televisio sopii konsolipelaamiseen HDMI 2.1 eARC -liitännän avulla, joka tukee VRR- ja Freesync Premium-tekniikoita.

Koot ovat: 43", 50", 55", 65", 75" ja ensimmäistä kertaa Philipsin TV-malliston osalta 86".

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto