AfterDawn: IT-alan uutiset

Instagram suunnittelee kronologisen syötteen palauttamista

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.12.2021 15:24

Instagram suunnittelee kronologisen syötteen palauttamista Instagram suunnittelee merkittävän ominaisuuden palauttamista palveluun, sillä syötteen kronologinen järjestys eli aikajärjestys on tulossa takaisin.
Syöte eli feedi käytti aikanaan tätä kronologista järjestystä, mutta nykyään julkaisujen näyttäminen perustuu Instagramin algoritmiin, jolloin ensimmäisenä näkyvät sellaiset julkaisut, joita Instagram uskoo sinun haluavan näkevän.

Instagram-pomo Adam Mosseri kertoo, että kyseistä kronologisen järjestyksen feediä on kehitetty jo kuukausien ajan ja sen uskotaan saapuvan palveluun vuoden 2022 alkupuolella.

Instagram kuitenkin huomauttaa, että nykyinen algoritmiin perustuva järjestys ei tule poistumaan, vaan se tulee jäämään vaihtoehdoksi kronologisen järjestyksen kanssa. Vastaavanlainen vaihtoehto löytyy esimerkiksi Twitterin kohdalla, sillä aikajanalle voi laittaa näkymään ensimmäisenä suosituimmat twiitit tai uusimmat twiitit.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Instagram
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto