AfterDawn: IT-alan uutiset

Telian C More noussut Suomen suosituimmaksi kotimaiseksi suoratoistopalveluksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 25.11.2021 12:41

Telian C More noussut Suomen suosituimmaksi kotimaiseksi suoratoistopalveluksi

Telia kertoo, että C More on kirinyt toiseksi tilatuimmaksi suoratoistopalveluksi Netflixin jälkeen ja kotimaisista suoratoistopalveluista suosituimmaksi. Väite tosin perustuu Telian teettämään Koti ja media -selvitykseen, johon vastasi tuhat suomalaista.
Tutkimuksen mukaan 56,5 prosenttia suomalaista tilaa maksullisia suoratoistopalveluita tai kanavapaketteja. Keskimäärin suomalaiset tilaavat kahta palvelua, joka kolmannessa kodissa kolmea tai useampaa. Tilaajista puolet käyttää vähintään yli 10 euroa kuussa ja viidennes jopa yli 25 euroa kuussa.

Kyselyyn vastanneista 68 prosenttia tilaa Netflixiä. Tämän perässä tulee C More 32 prosentilla ja kolmantena on Ruutu+ 25 prosentilla.

tiedot suoratoistopalveluiden tilauksista
C More on kirinyt toiseksi tilatuimmaksi suoratoistopalveluksi Netflixin jälkeen. Kuva: Koti ja media -tutkimus.
"Olemme supertyytyväisiä siihen, että C More on noussut kotimaisista suoratoistopalveluista suosituimmaksi. Tämä näkyy myös C Moren viihdetuotteiden tilaajamäärissä, jotka ovat kasvaneet 44 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Ensi vuonna sama tahti kotimaisten C More -alkuperäissarjojen julkaisussa jatkuu, minkä ohella C More vastaa suomalaisten kysyntään kiinnostavalla urheilutarjonnalla ja kansainvälisillä laatusarjoilla. Lisäksi tuomme katsojille Nordisk Film -yhteistyön kautta kuukausittain kansainvälisiä huippuleffoja heti elokuvateatterien ensi-iltojen jälkeen", kertoo C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telialta.


Lisätietoa Telian koti ja media -tutkimuksesta näet täältä (PDF).

C Moren tilaajamääriä on saatu kasvatettu etenkin Telian liittymien avulla, sillä nämä voidaan hankkia yhdessä.

Telian liittymäasiakkaille löytyy esimerkiksi edullinen C More TV.

"Telian liittymän ja C More -palvelun yhdessä hankkineiden asiakkaiden määrä on vuodessa kasvanut 150 prosenttia. Panostamalla C Moreen ja sen sisältöihin voimme tarjota suomalaisille kokonaan uudenlaisia tuotteita ja erityisetuja, joita ei muualta saa. Tälle on selvästi tilausta", sanoo Telian tv-liiketoiminnasta Suomessa vastaava Olli-Pekka Takanen.


C More -suoratoistopalvelun liiketoiminta siirtyi Telialle alkuvuodesta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto