AfterDawn: IT-alan uutiset

Budbee Box -pakettiautomaatit saapuvat nyt Ouluun

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 25.11.2021 16:07

Budbee Box -pakettiautomaatit saapuvat nyt Ouluun

Pakettiautomaatteihin toimintaansa aiemmin tänä vuonna laajentanut teknologiayritys Budbee tuo Budbee Boxit nyt myös Ouluun.
Boxit tulevat käyttöön juuri Black Fridayn ja vuoden kiireisimmän verkkokauppasesongin aikana.

Verkkokauppaostoksia pääsee tilaamaan 26.11. alkaen Budbee Box pakettiautomaatteihin seuraaviin Arinan toimipisteisiin:
  • Prisma Limingantulli
  • Prisma Raksila
  • Sale Maikkula
  • S-Market Kaakkuri
  • S-Market Kaukovainio
  • S-Market Kello


Budbee kertoo, että lisäsijainteja on jo suunnitteilla.

"Ensimmäiset Budbee Box pakettiautomaatit otetaan käyttöön meillä juuri sopivasti Black Fridayhin, joten ajankohta on mitä mainioin uuden palvelun käynnistämiseen", Osuuskauppa Arinan ryhmäpäällikkö Antti Siuruainen kertoo.


Budbee Box -automaatit yhdistävät kotiinkuljetukset ja pakettiautomaatit saumattomaksi kokonaisuudeksi: asiakas voi vaihtaa verkkokauppatilauksen toimitustapaa automaatista kotiovelle ja päinvastoin joustavasti, oman tilanteensa mukaan.
Budbee toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Budbeen kasvu on ollut Suomessa nopeaa ja yritys tavoittaakin tällä hetkellä jo yli kolmanneksen suomalaisista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto