AfterDawn: IT-alan uutiset

Steamissä käynnistynyt jälleen ale - syysale kestää viikon

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 24.11.2021 20:29

Steamissä käynnistynyt jälleen ale - syysale kestää viikon

Valven omistamassa Steamissä on alkanut syysale. Alessa on tarjouksia Steamin peleistä 1.12.2021 klo 20 asti Suomen aikaa.
Alennuksessa on tuhansia pelejä sekä lisäosia.

Pelitarjoukset näkee suoraan Steamin etusivulta.

Näitä voi myös kätevästi selata SteamDB -sivuston kautta. Sivun kautta on helpompi bongata parhaat tarjoukset, sillä pelien kohdalla kerrotaan mikäli kyseessä on alin hinta vai onko peliä saanut aiemmin edullisemmin.

Tarjousten lisäksi syysalen aikana voi osallistua kuudenteen vuosittaiseen Steam-palkintotapahtumaan. Tapahtumassa nimetään vuoden 2021 suosikkipelit kymmenessä kategoriassa ja tästä palkinnoksi saa kokemuspisteitä ja merkkejä profiiliin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Peliale Steam
Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto