AfterDawn: IT-alan uutiset

Muistatko klassikkopeli Earthworm Jimin? Se palaa, myös tv-sarjana

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 19.11.2021 19:24

Muistatko klassikkopeli Earthworm Jimin? Se palaa, myös tv-sarjana

Ainakin 90-luvun lapset muistavat varmasti laserpyssyllä räiskivän huvittavan kastemadon, joka seikkaili 2D-tasohyppelyssä nimeltään Earthworm Jim. Peliin on tehty alkuperäisen 90-luvun puolivälin pelin jälkeen useampia jatko-osia, ja nyt tulossa on uusi televisiosarja.
90-luvun jälkeen peliä ei ole enää nähty, vaikka Interplay on luvannut uutta nelososaa jo vuosikausia. Sitä on työstetty jo pari vuotta tulevalle Intellivision Amico -pelikonsolille ja nyt Interplayn oma animaatio-osasto tekee Jimistä myös televisiosarjaa yhteistyössä Passion Picturesin kanssa.Itseasiassa kyseessä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun kulttiklassikko nähdään televisioruuduissa. 90-luvun puolivälissä Universal tuotti kahden kauden ajan 23 jaksoa animaatiota Earthworm Jimistä.

Jim etsii sarjassa parasta mahdollista multaa, joka löytyy tietysti myyttisesti pallosta nimeltään Maa. Peleistä tutusti Jim on varustettu futuristisella robottipuvulla ja ikonisella laserpistoolilla.
Interplay ei ole kertonut vielä tarkalleen milloin televisiosarja saapuu, joskin tiedotteen mukaan "pian", mutta yhtiön mukaan se on suunnattu sekä lapsille että aikuisväestölle, joka kenties löytää nostalgiafiiliksiä ja komediaa matomiehen seikkailuista.

Hahmon alkuperäinen luoja Doug TenNapel ei ole mukana nykytuotannoissa.

.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto