AfterDawn: IT-alan uutiset

Gigantin pitkä Black Friday -kampanja alkaa jo perjantaina

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.11.2021 13:47

Gigantin pitkä Black Friday -kampanja alkaa jo perjantaina

Black Friday -tarjouspäivää vietään virallisesti 26. marraskuuta, mutta useimmilla jälleenmyyjillä sitä vietetään useamman päivän ajan. Esimerkiksi Gigantilla Black Friday alkaa jo 19.11. klo 10.00 ja se päättyy Cyber Mondayna tunnettuun maanantaihin 29.11. Myös viime vuonna Gigantin Black Friday kesti 11 päivää.
Gigantin tarjoukset on jo julkaistu ja niitä pääsee selaamaan täältä.

Tarjouksen laatu kannattaa tarkistaa esimerkiksi Hintaoppaan hintahistorian kautta ja kaikki tarjoukset näet Hintaoppaan Black Friday -sivulta.
"Kampanjan ensimmäiset kolme päivää tarjoukset ovat voimassa vain Gigantti-klubilaisille. Maanantaista 22.11. alkaen Black Friday -tarjoukset ovat kaikkien ostettavissa. Järjestelyllä haluamme kiittää kanta-asiakkaitamme, ehkäistä ruuhkahuippuja ja luoda sujuvan asiointikokemuksen kaikille. Myymälöissämme pääsee asioimaan koronaturvallisesti. Noudatamme alueellisten viranomaisten turvallisuussuosituksia", kertoo Gigantin myyntijohtaja Niko Sandström.


Gigantti-klubiin liittyminen on ilmaista.

Tänä vuonna Gigantin Black Friday -kampanja tarjoaa lähes 3 000 tuotetta alennettuun hintaan.

Gigatilta kerrotaan, että viime vuonna Black Friday -myynti kasvoi usealla kymmenellä prosentilla.

Tänä vuonna kampanjaan on valmistauduttu huolellisesti pitkin syksyä, ja huomioitu erityisesti tavarantoimittajien globaalit toimitusvaikeudet, joita esiintyy vaihdellen eri tuoteryhmissä.

Gigantin mukaan tavaraa on tilattu varastoon ennätyksellisen paljon ja asiakaspalvelijoita on enemmän kuin viime vuonna. Nähtäväksi jää, onko Gigantti varautunut tällä kertaa myös netissä ruuhkiin, sillä Black Friday on parina viime vuotena aiheuttanut toimintahäiriöitä nettikaupassa.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto