AfterDawn: IT-alan uutiset

PS Remote Play tukee nyt PS5:n DualSense -ohjainta Android 12 -käyttöjärjestelmällä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 17.11.2021 10:07

PS Remote Play tukee nyt PS5:n DualSense -ohjainta Android 12 -käyttöjärjestelmällä

Sony on päivittänyt PS Remote Play -sovelluksen Androidin Google Play -sovelluskaupassa, jonka myötä Android 12 -käyttöjärjestelmällä pääsee hyödyntämään PS5:n DualSense-ohjainta.
Päivityksen myötä langatonta DualSense -ohjainta tuetaan Android-laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään Android 12. Aiemmin vastaava päivitys on tuotu iOS-laitteilla, joilla tulee olla vähintään iOS 14.5 -versio käytössä.

Lisäksi myös DualShock 4 -ohjain on saanut parannusta Android 12 -käyttöjärjestelmällä.

Langattoman DualShock 4 -ohjaimen kosketusaluetta ja liikkeentunnistinta voidaan käyttää mobiililaitteilla, joissa on Android 12. Nämä ominaisuudet ovat siis saataville vain Android 12 -versiolle, mutta ohjainta voidaan käyttää myös vanhempien Android 10- ja Android 11 -versioiden kanssa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto