AfterDawn: IT-alan uutiset

Twitchiä voi nyt katsella Switchillä

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 11.11.2021 22:09

Twitchiä voi nyt katsella Switchillä

Twitch-sovelluksen voi nyt ladata Nintendo Switch eShopista Nintendo Switchille.
Katselu onnistuu suoraan Switchin näytöltä. Etenkin uuden Switch OLED-mallin näytöllä katselu varmaankin näyttää hyvältä. Lisäksi katselu onnistuu television kautta, kun laite on yhdistetty televisioon. Switchillä sovelluksen käyttö rajoittuu vain katseluun eli sen avulla ei voi suoraan striimata sisältöä Twitchiin.

Sovellus mahdollistaa sisäänkirjautumisen, livesisällön katselun, aiempien lähetysten katselun sekä uusien striimaajien löytämisen.

Switchin Twitch kuitenkin eroaa hieman puhelimen tai selaimen versiosta, sillä striimin keskustelu ei näy ollenkaan Switchin näytöllä. Keskustelua varten tulee skannata QR-koodi, jolloin keskustelun näkee puhelimella.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Uutisarkisto